Productgroep:
Accessoire:
https://wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG132104-AlloyGator-Glow-in-the-Dark-Velgrandbeschermer-Velgbeschermer.jpg

AlloyGator GLOW de kunststof velgbeschermer set a 4 stuks voor velgen van 12 tm 19 inch

De kunststof velgrandbeschermer AlloyGator GLOW in the DARK (foto wijkt af)
Set a 4 stuks voor velgen van 12- tot en met 19".

De AlloyGator is een lichtgroene glow in the dark nylon ring die uw mooie velgen beschermt tegen stoeprandschade, op een onopvallende of juist opvallende manier. Maar ook als u dat vervelende stoeprandje al heeft geraakt is deze beschadiging op een voordelige en eenvoudige manier te camoufleren met een AlloyGator.

Een set AlloyGators bestaat uit 4 glow in the dark nylon ringen, 6 afdekclips in dezelfde kleur (waarvan 2 voor reserve), roestvrijstalen clips voor een stevige montage tussen velg en band en een duidelijke montagehandleiding.

Om de AlloyGator velgrandbescherming te plaatsen bent u de volgende gereedschappen nodig; krik, bandenpomp met drukmeter, rubberhamer en een goede kniptang.
Wij raden u aan, voordat u uw bestelling plaatst, ca. 5 minuten de tijd te nemen om het onderstaande instructiefilmpje te bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De AlloyGators kunt u ook professioneel, op afspraak, laten monteren door ons montagebedrijf Automontage DeLuuks a € 60,00 per set van 4 stuks.

AlloyGator velgrandbeschermers zijn niet geschikt voor velgen met getrokken banden of velgen met balanceerlood op de rand van de velg!!

Meer FAQ's betreffende AlloyGator velgbeschermers vindt u hier.

De fabrikant/leverancier is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit foutieve montage of het niet navolgen van de handleiding van dit product! Door u zelf gemonteerde AlloyGators worden onder geen enkele voorwaarde retour genomen.

Ter info: op de grote foto staan de hoekige Alloygators zoals u ook kunt zien op de doorsnedetekening band/velg. De vorm is gewijzigd in de ronde uitvoering zoals u op de laatste tekening kunt zien waar de maat 12 t/m 19" bij staat.
Artikelnummer:  WG132104
Uw bandenmaat:  Velgrandbeschermer
Accessoire:  AlloyGator glow
Levertijd:  Alleen leverbaar op bestelling. Levertijd ca. 1 week
(onder voorbehoud)
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 109,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)