Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG156530-Wieldoppen-set-INFINITY-SC-Zilver-Chroom-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set INFINITY SC in zilver met chroom accenten van 13 inch t/m 15 inch

S A L E S!! LEVERBAAR ZOLANG VOORRAAD STREKT!!
Van € 35,99 voor € 25,99


Wieldoppen set INFINITY-SC
Maat: 14 inch
Kleur: zilver met chromen spaken (stickers) en wielmoerkapjes (deze zijn voor sier en de wieldoppen worden niet achter de originele moeren/bouten gemonteerd).

Deze klassieke wieldop met ronde gaten is Gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof en meerdere lagen zilveren en zwarte coating.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

**De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

LET OP! Deze wieldoppen passen niet op Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop INFINITY-SC.
Artikelnummer:  WG156540
Uw bandenmaat:  
Kleur:  Zilver
Product:  Wieldoppen
Materiaal:  Kunststof
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 25,99