Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG159334-Wieldoppen-set-Emotion-BS-Zwart-Zilver.jpg

Wieldoppen set EMOTION BS in zwart-zilver van 13 inch t/m 15 inch

Wieldoppen set EMOTION-BS
- Maat: 14 inch
- Kleur: zwart met zilver accenten.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

Deze klassieke matzwarte wieldoppen met zilverkleurige accenten zijn geproduceerd van recylebaar, slagvast kunststof en meerdere lagen coating. Deze meest gesloten wieldoppenset in ons programma is
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop EMOTION-BS.
Artikelnummer:  WG159344
Levertijd:  NIET MEER LEVERBAAR
Daarom geen bestelknop zichtbaar.
Prijs:  € 0,00


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)