Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG21374G-Wieldoppen-set-SPARCO-SICILIA-GRIGIO-antraciet-carbon-look-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set SPARCO SICILIA GRIGIO in antraciet carbon-look 13 inch t/m 16 inch

NIET MEER LEVERBAAR

Wieldoppen set SPARCO SICILIA GRIGIO
- Maat: 15 inch
- Kleur: donker antraciet carbon-look en sportief 3D SPARCO logo.
Geproduceerd van slagvast kunststof met carbon motief en meerdere lagen antraciet grijze coating.
Aan de binnenzijde zijn de wieldoppen voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een met (stoeprand) schade dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse SPARCO wieldop SICILIA in grijs carbon-look.
Artikelnummer:  WG21574G
Levertijd:  NIET MEER LEVERBAAR
(daarom geen bestelknop zichtbaar bij dit artikel).
Prijs:  € 0,00


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)