Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG21580NA-Wieldoppen-set-SPARCO-VARESE-NERO-ARGENTO-zwart-zilver-15-inch-SP-1580BKSV.jpg

Wieldoppen set SPARCO VARESE NERO-ARGENTO in zwart-zilver 14 inch t/m 16 inch
Wieldoppen set SPARCO VARESE NERO-ARGENTO
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver met zwarte spaken/rand en SPARCO logo.
- Verkrijgbaar in: 14", 15" of 16" (zie onderstaand kader)
- Geproduceerd van slagvast kunststof
- Meerdere lagen zilverkleurige en zwarte coating
- Wasstraatbestenig (voorzichtig met zuurhoudende velgenreinigers)
- Aan de binnenzijde zijn de wieldoppen voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
Monteer de wieldoppen nooit zonder spanring.

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG21580NA
Levertijd:  NIET MEER LEVERBAAR
Daarom geen bestelknop zichtbaar.
Prijs:  € 0,00


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)