Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG236140-Wieldoppen-set-VANITY-S-Zilver-NYLON-14-inch.jpg

Bolle wieldoppen set VANITY-S NYLON in zilver van 14 inch t/m 16 inch

Bolle nylon wieldoppen set VANITY-S
- Maat: 14 inch
- Kleur: zilver.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.
- Onderstaande prijs voor deze maat is per set a 4 stuks incl. verzending in NL

Bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens tot ca. 3,5 ton met bolle velgen waarbij het hart van de velg buiten de velgrand steekt.
Indien er een originele middenkap aanwezig is op de velgen van uw bestelwagen of camper dan is het mogelijk dat deze gedemonteerd moet worden voordat de VANITY-S wieldoppen geplaatst kunnen worden.
Geproduceerd van hoogwaardig, versterkt NYLON in OEM kwaliteit en 2 laags coating.
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand (Monteer wieldoppen nooit zonder spanring! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 14 inch nylon wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Door de bolle vorm passen deze wieldoppen ook op bestelauto's en mobile homes (campers) met een bol hart die buiten de velgrand steekt (meer bolle wieldoppen vindt u ook onderaan deze pagina).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.NOTE:Het kan voorkomen dat de originele ventielen te kort zijn na het plaatsen van deze wieldoppen. Dit houdt in dat u de wieldoppen moet verwijderen als u de banden op wilt pompen. Dit kunt u oplossen met de onderstaande ventielverlenger(s)
Artikelnummer:  WG236140
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  1 tot 5 werkdagen
(afhankelijk van onze voorraad in magazijn GoodGo Zuidbroek).
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 54,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)