Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG240750-Wieldoppen-set-ENFINITY-S-zilver-15-inch.jpg

Wieldoppen set ENFINITY S in zilver van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set ENFINITY-S
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver met "wielmoerkapjes" (deze zijn voor sier en de wieldoppen worden niet achter de originele moeren/bouten gemonteerd).

Deze klassieker met grote ronde gaten is gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof en meerdere lagen zilverkleurige coating.
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring! Lees onze instructies bij de wieldoppen). Omdat de randen bij de gaten dun zijn, raden wij u aan de wieldoppen niet op de velgen te slaan maar met gepaste kracht in de velg te drukken (zie ook montage handleiding).

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG240750
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis (onder voorbehoud).
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 27,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)