Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG241950-Wieldoppen-set-PRINCE-S-zilver-met-chroom-wielmoerkapjes-15-inch.jpg

Wieldoppen set PRINCE S in zilver met wielmoerkapjes van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set PRINCE-S
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver met sierwielmoerkapjes in chroom
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

Deze wieldoppen van eind vorige eeuw zullen goed staan onder uw old- of youngtimer. De wielsierdoppen zijn gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof met meerdere lagen zilverkleurige coating en verchroomde wielmoerkapjes (zijn voor de sier en de PRINCE wieldoppen worden niet achter de wielmoeren/-bouten gemonteerd).
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG241950
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  Vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag in huis (onder voorbehoud).
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 32,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)