Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG250945-Wieldoppen-set-Avalone-Zwart-14-inch.jpg

Wieldoppen set AVALONE in zwart met chroom ring van 13 inch t/m 16 inch

IK BEN NIET MEER LEVERBAAR!!


Wieldoppen set AVALONE-B
- Maat: 14 inch
- Kleur: satijn zwart met chromen ring.

Geproduceerd van slagvast kunststof en 2 laags zwarte coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 13- of 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop AVALONE-B.
Artikelnummer:  WG250945
Levertijd:  NIET MEER LEVERBAAR
Daarom geen bestelknop zichtbaar.
Prijs:  € 0,00


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)