Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG295338-Wieldoppen-set-DELAWARE-MAP-mat-antraciet-pink-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set DELAWARE MAP antraciet-pink en wielmoerkapjes van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set DELAWARE-MAP
- Maat: 15 inch
- Kleur: mat antraciet met roze accenten en chromen wielmoerkapjes.

Geproduceerd van recyclebaar, slagvast kunststof en 2 laags antraciete en pink coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop DELAWARE.
Artikelnummer:  WG295358
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Met een kleurtje
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 31,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)