Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG296236-Wieldoppen-set-MICHIGAN-charcoal-zwart-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set MICHIGAN in charcoal-hoogglans zwart van 13 inch tm 16 inch

IK BEN NIET MEER LEVERBAAR!!


Wieldoppen set MICHIGAN-AB
- Maat: 15 inch
- Kleur: charcoal (steenkool zwart) en hoogglans zwarte accenten met 5 chromen wielmoerkapjes (deze zijn voor sier en deze wieldoppen worden niet achter de originele moeren/bouten gemonteerd).

Geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen charcoal en hoogglans zwart.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop MICHIGAN.
Artikelnummer:  WG296256
Levertijd:  NIET MEER LEVERBAAR
Daarom geen bestelknop zichtbaar.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 0,00


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)