Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG300135-Wieldoppen-set-ALABASTER-B-hoogglans-zwart-chroom-ring-13-inch.jpg

Wieldoppen set ALABASTER-B hoogglans zwart met chroom ring van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set ALABASTER-B
Maat: 13 inch
Kleur: hoogglans zwart met chromen ring.

De ALABASTER is een mooie gesloten dop die het grootste deel van de velg afdekt. Gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen zwarte coating en op hoogglans gebracht d.m.v. een blanke laklaag.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

**De onderstaande prijs voor deze 13 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

LET OP! Deze wieldoppen passen niet op Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG300135
Uw bandenmaat:  
Kleur:  Zwart
Product:  Wieldoppen
Materiaal:  Kunststof
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 29,99