Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG300140-Wieldoppen-set-ALABASTER-S-hoogglans-zilver-chroom-ring-14-inch.jpg

Wieldoppen set ALABASTER-S hoogglans zilver met chroom ring van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set ALABASTER-S
- Maat: 14 inch
- Kleur: hoogglans zilver met chromen ring.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

De ALABASTER is een mooie gesloten dop die het grootste deel van de velg afdekt.
De wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen zilveren coating en op hoogglans gebracht d.m.v. een blanke laklaag.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 13- of 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG300140
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 30,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)