Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG350357-Wieldoppen-set-AGAT-Fire-Red-rood-15-inch.jpg

Wieldoppen set AGAT Fire-Red in rood van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set AGAT Fire-Red
- Maat: 15 inch
- Kleur: rood.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

Op zoek naar te gekke wieldoppen in 15 inch die niet iedereen onder zijn of haar auto durft te zetten? Dan ben jij bij de WieldoppenGigant aan het juiste adres.
Deze effen rode AGAT wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen coating.
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.Deze wieldopen worden geleverd per set a 4 stuks en zijn niet per stuk leverbaar.
Artikelnummer:  WG350357
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Rood
Levertijd:  De levertijd van deze gekleurde 15" wieldoppen is ca. 5-7 werkdagen nadat u de wieldoppen bij ons besteld heeft.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 36,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)