Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG440030-Wieldoppen-set-CLIPPER-SB-zilver-zwart-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set CLIPPER-SB in zilver met zwarte clips en wielmoerkapjes van 13 inch t/m 16 inch

S A L E S!! LEVERBAAR ZOLANG VOORRAAD STREKT!!

Wieldoppen set Good Year CLIPPER-SB
- Maat: 13 inch
- Kleur: zilver met zwarte clips en 5 chromen wielmoerkapjes (deze zijn voor sier en deze wieldoppen worden niet achter de originele moeren/bouten gemonteerd).
De zilverkleurige clips zijn demontabel en door u zelf in kleur te spuiten of te beplakken met een folie. Ook de onderstaande foliespray is hiervoor te gebruiken die 6 kleuren leverbaar is.
De wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit slagvast kunststof en meerdere lagen zilver en zwarte coatingen en als finishing touch een blanke laklaag.
Voorzien van een verstelbare stalen ring aan de binnenzijde voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

**De onderstaande prijs voor deze 13 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

LET OP! Deze wieldoppen passen niet op Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.De CLIPPER-SB wieldoppen zijn NIET per stuk leverbaar.
Artikelnummer:  WG440030
Uw bandenmaat:  13-inch wieldoppen
Kleur:  Zilver/zwart
Product:  Wieldoppen
Materiaal:  Kunststof
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 19,99