Productgroep:
Accessoire:
https://wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG122401-AlloyGator-Exclusive-Antraciet-Graphite-Velgrandbeschermer-Velgbeschermer-Velgrandbescherming.jpg

AlloyGator Exclusive ANTRACIET, de kunststof velgbeschermer. Set voor 4 velgen van 12 tm 24 inch

De kunststof velgrandbeschermer AlloyGator Exclusive ANTRACIET.
Set a 4 stuks voor velgen van 12- tot en met 24".

De AlloyGator Exclusive is een antraciet kleurige half ronde nylon ring die uw mooie velgen beschermt tegen stoeprandschade, op een onopvallende of juist opvallende manier. Maar ook als u dat vervelende stoeprandje al heeft geraakt is deze beschadiging op een voordelige en eenvoudige manier te camoufleren met een AlloyGator Exclusive.

Een set AlloyGator Exclusives GUNMETAL bestaat uit 4 antraciet kleurige nylon ringen, 6 afdekclips in dezelfde kleur (waarvan 2 voor reserve), roestvrijstalen clips voor een stevige montage tussen velg en band en een duidelijke montagehandleiding.

Om de AlloyGator Exclusive velgrandbescherming te plaatsen bent u de volgende gereedschappen nodig; krik, bandenpomp met drukmeter, rubberhamer en een goede kniptang.
Wij raden u aan, voordat u uw bestelling plaatst, ca. 5 minuten de tijd te nemen om het onderstaande instructiefilmpje te bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De AlloyGator Exclusives kunt u ook professioneel, op afspraak, laten monteren door ons montagebedrijf Automontage DeLuuks a € 60,00 per set van 4 stuks.

AlloyGator Exclusive velgrandbeschermers zijn niet geschikt voor velgen met getrokken banden of velgen met balanceerlood op de rand van de velg!!

Meer FAQ's betreffende AlloyGator Exclusive velgbeschermers vindt u hier.

De fabrikant/leverancier is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit foutieve montage of het niet navolgen van de handleiding van dit product! Door u zelf gemonteerde AlloyGators worden onder geen enkele voorwaarde retour genomen.
Artikelnummer:  WG122401
Uw bandenmaat:  Velgrandbeschermer
Accessoire:  AlloyGator antaciet
Levertijd:  1 tot 5 werkdagen
(afhankelijk van onze voorraad in magazijn GoodGo Zuidbroek)
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 159,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)