Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG122414-AlloyGator-Exclusive-Goud-Gold-Velgrandbeschermer-Velgbeschermer-Velgrandbescherming.jpg

AlloyGator Exclusive GOUD kunststof velgbeschermer. Set a 4 stuks voor velgen van 12 tm 24 inch

De kunststof velgrandbeschermer AlloyGator Exclusive GOUD.
Set a 4 stuks voor velgen van 12- tot en met 24".

De AlloyGator Exclusive is een goudkleurige, halfronde nylon ring die uw mooie velgen beschermt tegen stoeprandschade, op een onopvallende of juist opvallende manier. Maar ook als u dat vervelende stoeprandje al heeft geraakt is deze beschadiging op een voordelige en eenvoudige manier te camoufleren met een AlloyGator Exclusive.

Een set AlloyGator Exclusives GOLD bestaat uit 4 goudkleurige nylon ringen, 6 afdekclips in dezelfde kleur (waarvan 2 voor reserve), roestvrijstalen clips voor een stevige montage tussen velg en band en een duidelijke montagehandleiding.

Om de AlloyGator Exclusive velgrandbescherming te plaatsen bent u de volgende gereedschappen nodig; krik, bandenpomp met drukmeter, rubberhamer en een goede kniptang.
Wij raden u aan, voordat u uw bestelling plaatst, ca. 5 minuten de tijd te nemen om het onderstaande instructiefilmpje te bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De AlloyGator Exclusives kunt u ook professioneel, op afspraak, laten monteren door ons montagebedrijf Automontage DeLuuks a € 60,00 per set van 4 stuks.

AlloyGator Exclusive velgrandbeschermers zijn niet geschikt voor velgen met getrokken banden of velgen met balanceerlood op de rand van de velg!!

Meer FAQ's betreffende AlloyGator Exclusive velgbeschermers vindt u hier.

De fabrikant/leverancier is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit foutieve montage of het niet navolgen van de handleiding van dit product! Door u zelf gemonteerde AlloyGators worden onder geen enkele voorwaarde retour genomen.
Artikelnummer:  WG122414
Uw bandenmaat:  Velgrandbeschermer
Accessoire:  AlloyGator goud
Levertijd:  2 tot 5 werkdagen
(afhankelijk van onze voorraad in magazijn GoodGo Zuidbroek)
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Prijs:  € 159,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)