Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG132109-AlloyGator-Rood-Velgrandbeschermer-Velgbeschermer.jpg

AlloyGator ROOD de kunststof velgbeschermer set a 4 stuks voor velgen van 12 tm 19 inch

De kunststof velgrandbeschermer AlloyGator ROOD.
Set a 4 stuks voor velgen van 12- tot en met 19".

De AlloyGator is een rode nylon ring die uw mooie velgen beschermt tegen stoeprandschade, op een onopvallende of juist opvallende manier. Maar ook als u dat vervelende stoeprandje al heeft geraakt is deze beschadiging op een voordelige en eenvoudige manier te camoufleren met een AlloyGator.

Een set AlloyGators RED bestaat uit 4 rode nylon ringen, 6 afdekclips in dezelfde kleur (waarvan 2 voor reserve), roestvrijstalen clips voor een stevige montage tussen velg en band en een duidelijke montagehandleiding.

Om de AlloyGator velgrandbescherming te plaatsen bent u de volgende gereedschappen nodig; krik, bandenpomp met drukmeter, rubberhamer en een goede kniptang.
Wij raden u aan, voordat u uw bestelling plaatst, ca. 5 minuten de tijd te nemen om het onderstaande instructiefilmpje te bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De AlloyGators kunt u ook professioneel, op afspraak, laten monteren door ons montagebedrijf Automontage DeLuuks a € 60,00 per set van 4 stuks.

AlloyGator velgrandbeschermers zijn niet geschikt voor velgen met getrokken banden of velgen met balanceerlood op de rand van de velg!!

Meer FAQ's betreffende AlloyGator velgbeschermers vindt u hier.

De fabrikant/leverancier is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit foutieve montage of het niet navolgen van de handleiding van dit product! Door u zelf gemonteerde AlloyGators worden onder geen enkele voorwaarde retour genomen.

Ter info: op de grote foto staan de hoekige Alloygators zoals u ook kunt zien op de doorsnedetekening band/velg. De vorm is gewijzigd in de ronde uitvoering zoals u op de laatste tekening kunt zien waar de maat 12 t/m 19" bij staat.
Artikelnummer:  WG132109
Uw bandenmaat:  Velgrandbeschermer
Accessoire:  AlloyGator rood
Levertijd:  1 tot 5 werkdagen
(afhankelijk van onze voorraad in magazijn GoodGo Zuidbroek)
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Multisafepay.jpg
Prijs:  € 129,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)