Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG153938-Wieldoppen-set-Nascar-S-Zilver.jpg

Wieldoppen set NASCAR S in zilver en antraciet center van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set NASCAR-S
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver met antraciet center.

Deze "klassieker" onder de wieldoppen is gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof met meerdere lagen zilveren en antraciete coating.
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Door de speciale vorm passen deze wieldoppen ook op bestelauto's zoals o.a. Ford Transit, VW Transporter, Renault Trafic/Master, Opel Vivaro/Movano, Nissan Primastar, Mercedes Vito met originele stalen velgen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop NASCAR-S.
Artikelnummer:  WG153958
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver/antraciet
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 31,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)