Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG155738-Wieldoppen-set-NASCAR-BK-zwart-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set NASCAR BK in zwart met antraciet center van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set NASCAR-BK
- Maat: 16 inch
- Kleur: zwart met antraciet center.

Deze "klassieker" onder de wieldoppen is gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof met meerdere lagen zwart en antraciete coating.
Voorzien van een stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een bolle wieldop moeten kiezen.

Door lichte bolling passen deze wieldoppen wel op bestelwagens's zoals o.a.Ford Transit, Mercedes Vito, Nissan Primastar, Opel Vivaro, Renault Trafic, VW Transporter, Renault Trafic/Master, Opel Vivaro/Movano, Nissan Primastar, Mercedes Vito met originele stalen velgen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop NASCAR-BK.
Artikelnummer:  WG155768
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, als vervoerders hun best doen, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 36,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)