Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG158530-Wieldoppen-set-Orden-S-Zilver.jpg

Wieldoppen set ORDEN S in zilver van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set ORDEN-S
- Maat: 16 inch
- Kleur: zilver met antraciet center.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

De wieldop met een knipoog naar een bekende lichtmetalen velg.Geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen zilveren coating.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Door de speciale vorm passen deze wieldoppen ook op bestelauto's zoals o.a. Ford Transit, Nissan Primastar, Mercedes Vito, Opel Vivaro, Renault Trafic, VW Transporter, Renault Trafic/Master, Opel Vivaro/Movano, Nissan Primastar, Mercedes Vito met originele stalen velgen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop ORDEN-S.
Artikelnummer:  WG158560
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  Uitverkocht in 16". Levertijd oktober/november
Daarom geen bestelknop zichtbaar
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 31,99


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)