Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG21520-Wielmoeren-chroom-M12x15-laag-voor-wieldoppenset-16-stuks-en-speciale-sleutel.jpg

Lage moerenset 21mm. Set a 16 stuks voor wieldoppenset

Moerenset lage uitvoering voor montage van universele wieldoppen op Koreaanse auto's.
Met deze lage moeren, die een hoogte habben van slechts 21 mm, passen bijna alle wieldoppen, behalve de MAINE wieldoppen, ook op de onderstaande Koreaanse modellen.

Een set a 16 stuks lage moeren met bijbehorende sleutel zij passend voor o.a.:
- Chevrolet Spark**
- Hyundai Atos
- Hyundai i10
- Hyundai Getz (wordt af fabriek met 2 verschillende hoogtes van moeren geleverd)
- Kia Picanto.
(**Bij de Chevrolet Spark kunnen alleen op de 1e serie wieldoppen geplaatst worden. De 2e serie Sparks heeft een stalen velg in de vorm van een ster en heeft geen rand om wieldoppen te plaatsen)

De bovenstaande Koreaanse auto's zijn af fabriek voorzien van moeren die buiten de gaten van de originele wieldoppen steken (zie foto's). Hierdoor zullen de meeste universele wieldoppen die u bij WieldoppenGigant vindt niet op deze velgen passen omdat ze op de originele, te ver uitstekende moeren blijven hangen en zou u deze moeten vervangen door de hier aangeboden korte moeren. Meer info en afbeeldingen vindt u in de alinea "Wieldoppen voor (sommige) Koreaanse auto's op onze pagina www.wieldoppengigant.nl/belangrijke-info
Artikelnummer:  WG21520
Levertijd:  vandaag vóór 15.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
Informatie:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 21,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)