Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG21375AN-Wieldoppen-set-SPARCO-SICILIA-ARGENTO-NERO-zilver-carbon-look-zwart-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set SPARCO SICILIA ARGENTO-NERO in zilver carbon look-zwart 13 inch t/m 16 inch
Wieldoppen set SPARCO SICILIA ARGENTO-NERO
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver carbon-look met zwarte accenten
- Sportief 3D SPARCO logo
- Wasstraatbestending
- Made in Europe

Deze schitterende SPARCO wieldoppen zijn geproduceerd van slagvast kunststof met carbon motief en meerdere lagen zilveren en zwarte coating.
Aan de binnenzijde zijn de wieldoppen voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een met (stoeprand) schade dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse SPARCO wieldop SICILIA in zilver carbon-look en zwarte accenten.
Artikelnummer:  WG21575AN
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart/zilver
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis.
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 47,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)