Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG21375AB-Wieldoppen-set-SPARCO-SICILIA-ARGENTO-BLUE-zilver-carbon-look-blauw-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set SPARCO SICILIA ARGENTO-BLU in zilver carbon look-blauw 13 inch t/m 16 inch
Wieldoppen set SPARCO SICILIA ARGENTO-BLU
- Maat: 16 inch
- Kleur: zilver carbon-look met blauwe accenten en sportief 3D SPARCO logo.

Geproduceerd van slagvast kunststof met carbon motief en meerdere lagen zilveren en blauwe coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse SPARCO wieldop SICILIA in zilver carbon-look met blauwe accenten.
Artikelnummer:  WG21675AB
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Met een kleurtje
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 47,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)