Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG21391AN-Wieldoppen-set-SPARCO-LAZIO-ARGENTO-NERO-zilver-zwart-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set SPARCO LAZIO ARGENTO-NERO in zilver-zwart 13 inch t/m 16 inch
Wieldoppen set SPARCO LAZIO ARGENTO-NERO
- Maat: 16 inch
- Kleur: hoogglans zilverkleurige spaken met zwarte accenten
- Sportief 3D SPARCO logo
- Wasstraatbestending
- Made in Europe

Deze schitterende SPARCO wieldoppen zijn geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen zilverkleurige en zwarte coating met blanke laklaag.
Aan de binnenzijde zijn de wieldoppen voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een doos.Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse SPARCO wieldop LAZIO zilver/zwart.b> Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.

Artikelnummer:  WG21691AN
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart/zilver
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis.
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 49,99