Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG223150-Wieldoppen-set-Utah-Zilver.jpg

Wieldoppen set UTAH in zilver in 15 inch en 16 inch -6 STUKS

Extra bolle wieldoppen set (6 STUKS) UTAH-S
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver.

Extra bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens, campers en aanhangers met bolle velgen. Geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen zilveren en blanke coating.
De 8 "bouten" die u ziet op de foto's van deze wieldoppen zijn voor sier en ook deze UTAH wieldoppen hebben een verstelbare stalen ring aan de binnenzijde voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 6 STUKS inclusief verzending.

De wieldoppen worden geleverd per set a 6 STUKS in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop UTAH.
Artikelnummer:  WG223650
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 67,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)