Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG253064-Wieldoppen-set-LIVORNO-BS-zwart-carbon-look-zilver-zwart-16-inch.jpg

Wieldoppen set LIVORNO BS in zwart carbon look-zilver van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set LIVORNO-BS
- Maat: 16 inch
- Kleur: satijn zwart 3D carbon-look met zilveren accenten.

Geproduceerd van slagvast kunststof en 2 laags zwarte en zilveren coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

**De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop LIVORNO-BS.
Artikelnummer:  WG253064
Uw bandenmaat:  
Kleur:  Zilver/zwart
Product:  Wieldoppen
Materiaal:  Kunststof
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 42,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)