Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG253550-Bolle-wieldoppen-set-REVO-Van-B-zwart-15-inch.jpg

Bolle wieldoppen set REVO Van B in zwart in 15 en 16 inch

Bolle wieldoppen set REVO-Van B
- Maat: 15 inch
- Kleur: zwart.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

Bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens tot ca. 3,5 ton met bolle velgen waarbij het hart van de velg buiten de velgrand steekt. Geproduceerd van slagvast kunststof in geheel zwart.
Aan de binnenzijde zijn de wieldoppen voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Door de bolle vorm passen deze wieldoppen ook op bestelauto's en mobile homes (campers) zoals bijvoorbeeld Fiat Ducato, Ford Transit, VW Transporter met originele stalen velgen (meer bolle wieldoppen vindt u ook onderaan deze pagina).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.(Photoshopfoto wijkt af. Het zwart is effen zwart en geen 2 tinten zoals op voorbeeldafbeelding getoond wordt)
Artikelnummer:  WG253550
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart
Levertijd:  Vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag in huis (onder voorbehoud).
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Informatie:  https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/meerinfo/Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 35,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)