Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG253554-Bolle-wieldoppen-set-FAST-VAN-SB-zilver-zwart-15-16-inch.jpg

Bolle wieldoppen set FAST VAN SB in zilver-zwart in 15 en 16 inch

Bolle wieldoppen set FAST VAN SB
- Maat: 16 inch
- Kleur: zilver/zwart.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

Bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens tot ca. 3,5 ton met bolle velgen. Geproduceerd van slagvast kunststof in het zilver met sportieve zwarte accenten.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Door de bolle vorm passen deze wieldoppen ook op bestelauto's en mobile homes (campers) zoals bijvoorbeeld Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes Vito, Nissan Primastar, Opel Vivaro, Renault Trafic, VW Transporter met originele stalen velgen (meer bolle wieldoppen vindt u ook onderaan deze pagina).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van bolle losse wieldop FAST Van.
Artikelnummer:  WG253564
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver/zwart
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 44,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)