Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG292420-Wieldoppen-set-Colorado-Zilver.jpg

Wieldoppen set COLORADO in zilver in 12 inch

Wieldoppen set COLORADO
- Maat: 12 inch
- Kleur: zilver
- Materiaal: ABS kunststof
- Wasstraatbestendig

Ook voor de kleinste velgen hebben wij 3 modellen wieldoppen in 12 inch. Deze wieldoppen passen ook op aanhangers en sommige microcars.

Geproduceerd van 1e klas slagvast ABS kunststof en meerdere lagen zilveren en blanke coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

TER INFO! Deze wieldoppen passen ook op een Daihatsu Cuore met 12 inch stalen wielen. Onze 12 inch wieldoppen IOWA en TINY passen niet op de Cuore!

De onderstaande prijs voor deze 12 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop COLORADO.
Artikelnummer:  WG292420
Uw bandenmaat:  12-inch wieldoppen
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 26,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)