Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG300456-Wieldoppen-set-ONYX-GB-antraciet-grijs-zwart-met-zwarte-ring-15-inch.jpg

Wieldoppen set ONYX-GB antraciet grijs-zwart met ring van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set ONYX-GB
- Maat: 15 inch
- Kleur: antraciet grijs met zwarte acenten en zwarte ring.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

De wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen antraciet grijs en zwarte coating en op hoogglans gebracht d.m.v. een blanke laklaag.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop ONYX in antraciet grijs/zwart met zwarte ring.
Artikelnummer:  WG300456
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Met een kleurtje
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 37,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)