Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG300765-Wieldoppen-set-GRAL-B-zwart-16-inch.jpg

Wieldoppen set GRAL-B satijnzwart van 14 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set GRAL-B
- Maat: 16 inch
- Kleur: matzwart
- Wasstraatborstel bestendige lak
- Made in Europe.
- Onderstaande prijs voor deze maat is per set a 4 stuks incl. verzending in NL

Deze matzwarte design wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen matzwarte coating
Inclusief stalen spanringen voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Heeft u een bestelwagen, camper cq mobile home met bolle velgen waarvan het hart buiten de velgrand steekt, zie ook Belangrijke wieldoppen info, dan passen deze wieldoppen niet en zou u een set bolle wieldoppen moeten kiezen.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een met (stoeprand) schade dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. WL300755--losse-wieldop-gral-b-in-matzwart-14-inch-t-m-16-inch.html">Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop GRAL in zwart.
Artikelnummer:  WG300756
Levertijd:  
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 0,00