Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG300765-Wieldoppen-set-GRAL-B-zwart-16-inch.jpg

Wieldoppen set GRAL-B satijnzwart van 14 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set GRAL-B
- Maat: 16 inch
- Kleur: satijn-zwart.

Deze matzwarte design wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen satijn-zwarte coating
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop GRAL in zwart.
Artikelnummer:  WG300756
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 29,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)