Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG620260-Extreem-bolle-Wieldoppen-set-COMBO-zilver-16-inch.jpg

Extreem bolle wieldoppen set COMBO S zilver in 15 en 16 inch

Extreem bolle wieldoppen set COMBO-S
- Maat: 16 inch
- Kleur: zilver met chromen ring.
- Wasstraatborstel bestendige lak
- Made in Europe.
- Onderstaande prijs voor deze maat is per set a 4 stuks incl. verzending in NL

Extreem bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens en vans met zeer bolle velgen, velgen met een kap (zie ook kleine afbeeldingen) of ver uitstekende moeren of bouten. Geproduceerd van buigbaar kunststof in het zilver met chromen ring in het hart van de wieldop.
Deze uiterst bolle wieldoppen zijn aan de binnenzijde voorzien van een stalen spanring die zorgt voor extra stevigheid en grip in de velgrand (zie ook laatste afbeelding voor instructies).

De onderstaande prijs voor deze bolle 16 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Door de enorme bolling van bijna 90 mm passen deze wieldoppen op bestelauto's, vans en mobile homes met originele stalen velgen + kap zoals de Ford Transit RWD, Iveco Daily, Mercedes Sprinter enz. enz. (zie 5e afbeelding als voorbeeld van de velgen)

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.NOTE:Het kan voorkomen dat de originele ventielen te kort zijn na het plaatsen van deze wieldoppen. Dit houdt in dat u de wieldoppen moet verwijderen als u de banden op wilt pompen. Dit kunt u oplossen met de onderstaande ventielverlenger(s)

NOTE:Het kan voorkomen dat de originele ventielen te kort zijn na het plaatsen van deze wieldoppen. Dit houdt in dat u de wieldoppen moet verwijderen als u de banden op wilt pompen. Dit kunt u oplossen met de onderstaande ventielverlenger(s)
Artikelnummer:  WG620260
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis.
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 62,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)