Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WP6291503-Replica-originele-wieldoppen-set-a-4-stuks-Toyota-Yaris-15-inch.jpg

Wieldoppen set REPLICA 15 inch voor Toyota Yaris

Wieldoppen set REPLICA 15 inch passend voor de originele stalen velgen van:
- Toyota Yaris
- Maat: 15 inch
- Kleur: zilver met chroom ring
- Binnendiameter chroom ring voor embleem**: 68 mm
- Geproduceerd van recycle-/buigbaar kunststof
- Meerdere lagen zilverkleurige coating.
- Met stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand
- Wasstraatborstel bestendige lak
- Made in Europe.
- Onderstaande prijs voor deze maat is per set a 4 stuks incl. verzending in NL

De onderstaande prijs voor deze 15 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

Onze REPLICA wieldoppen zijn specifieke wieldoppen voor de bovengenoemde en afgebeelde Toyota en hebben de look van de originele wieldoppen voor de Toyota Yaris met 15" stalen velgen.

De wielsierdoppen zijn gemaakt van buigbaar kunststof, een mix van ABS en PP, en voorzien van meerdere lagen zilverkleurige coating die een diepe, mooie glans aan de wieldoppen geeft.
Deze look-a-like wieldoppen komen redelijk overeen met de originele wieldoppen van uw auto maar hebben hier en daar toch een afwijking van het origineel. Daarom worden de wieldoppen alleen per set van 4 stuks verkocht voor bijna de prijs van een set universele wieldoppen. Omdat ze niet 100% overeenkomen met uw originele wieldoppen leveren wij deze niet per stuk.

Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.Ter info: Probeer de wieldoppen eerst in de velg zonder stalen spanring, past deze dan past de wieldop ook met ring. Gaat deze vervolgens moeilijk in de velg dan is de ring te groot en kan deze bij ventieluitsparing kleiner gemaakt worden. Meer info hierover kunt u vinden in de afbeeldingen of in het filmpje.
Monteer de wieldoppen NOOIT zonder de metalen spanring!!

Deze wieldopen worden geleverd per set a 4 stuks en zijn niet per stuk leverbaar.
** Heeft u nu originele wieldoppen onder uw auto dan is het niet mogelijk om de originele emblemen in onze wieldoppen te plaatsen!
Artikelnummer:  WP6291503
Uw bandenmaat:  Replica 15-inch
Accessoire:  Toyota
Levertijd:  1 tot 7 werkdagen
(afhankelijk van onze voorraad in magazijn GoodGo Zuidbroek).
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 49,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)