Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG150044-Wieldoppen-set-AUSTIN-GTS-zilver-zwart-14-inch.jpg

Wieldoppen set AUSTIN GTS in zilver-zwart van 13 inch t/m 17 inch


Wieldoppen set AUSTIN GTS
- Maat: 14 inch
- Kleur: zwart met zilverkleurige spaken.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

Deze sportieve wieldoppen zijn gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof met meerdere lagen zwarte en zilveren coating.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop AUSTIN-GTS.
Artikelnummer:  WG150044
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver/zwart
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 29,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)