Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG151339-Wieldoppen-set-NASCAR-MONSTER-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set NASCAR MONSTER in groen-zwart in 13 en 14 inch

Wieldoppen set NASCAR MONSTER
- Maat: 14 inch
- Kleur: groen met zwarte accenten.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe

Voor diegene die zich wil onderscheiden van de rest. Gemaakt van recylebaar, slagvast kunststof en meerdere lagen groene en zwarte coating.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

**De onderstaande prijs is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop NASCAR-MONSTER.
Artikelnummer:  WG151349
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Met een kleurtje
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 28,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)