Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG15673A-Wieldoppen-set-MAXIM-SAS-zilver-azuur-blauw-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set MAXIM SAS in zilver met azuur blauwe spaken van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set MAXIM-SBS
Maat: 13 inch
Kleur: zilver met blauwe spaken* en chromen ring.
(*vel stickers die u zelf kunt plaatsen)

Geproduceerd van recylebaar, slagvast kunststof met meerdere lagen zilverkleurige coating en een set blauwe stickers voor de spaken (wij raden aan om de ondergrond goed te ontvetten met bijvoorbeeld alcohol of acrysol voordat u gaat plakken).
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

**De onderstaande prijs voor deze 13 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

LET OP! Deze wieldoppen passen niet op Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG15673A
Uw bandenmaat:  
Kleur:  Blauw
Product:  Wieldoppen
Materiaal:  Kunststof
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 28,99