Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG15673Z-Wieldoppen-set-MAXIM-SZS-zilver-zwart-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set MAXIM SZS in zilver met zwarte spaken van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set MAXIM-SZS
- Maat: 14 inch
- Kleur: zilver met zwarte spaken* en chromen ring.
(*vel stickers die u zelf kunt plaatsen) en chromen ring.

Geproduceerd van recylebaar, slagvast kunststof met meerdere lagen zilverkleurige coating en een set zwarte stickers voor de spaken (wij raden aan om de ondergrond goed te ontvetten met bijvoorbeeld alcohol of acrysol voordat u gaat plakken).
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 13- of 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden zwarteverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.

Artikelnummer:  WG15674Z
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver/zwart
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 29,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)