Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG21391NG-Wieldoppen-set-SPARCO-LAZIO-NERO-GRIGIO-zwart-grijs-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set SPARCO LAZIO NERO-GRIGIO in grijs-zwart 13 inch t/m 16 inch
Wieldoppen set SPARCO LAZIO NERO-GRIGIO
- Maat: 14 inch
- Kleur: glanzend zwarte spaken met grijze accenten
- Sportief 3D SPARCO logo
- Wasstraatbestending
- Made in Europe

Deze schitterende SPARCO wieldoppen zijn geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen zwart met grijze coating en blanke laklaag.
Aan de binnenzijde zijn de wieldoppen voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen spanring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een met (stoeprand) schade dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. WL21491NG--losse-wieldop-sparco-lazio-nero-grigio-in-grijs-zwart-13-inch-t-m-16-inch.html">Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse SPARCO wieldop LAZIO grijs/zwart.
Artikelnummer:  WG21491NG
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis.
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 44,99