Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG223152-Wieldoppen-set-Utah-Chroom.jpg

Wieldoppen set UTAH in chroom van 14 inch t/m 16 inch -4 STUKS

Extra bolle wieldoppen set (4 STUKS) UTAH-C
- Maat: 14 inch
- Kleur: chroom.

Extra bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens, campers en aanhangers met bolle velgen. Geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen chroom.
De 8 "bouten" die u ziet op de foto's van deze wieldoppen zijn voor sier en ook deze UTAH wieldoppen hebben een verstelbare stalen spanring aan de binnenzijde voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een met (stoeprand) schade dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop UTAH.

NOTE:Het kan voorkomen dat de originele ventielen te kort zijn na het plaatsen van deze wieldoppen. Dit houdt in dat u de wieldoppen moet verwijderen als u de banden op wilt pompen. Dit kunt u oplossen met de onderstaande ventielverlenger(s)
Artikelnummer:  WG223142
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Chroom
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis.
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 64,99