Productgroep:
Accessoire:
https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.WG255245-Bolle-wieldoppen-set-UTAH-Van-B-Zwart-14-inch-PP-5524B.jpg

EXTRA Bolle wieldoppen set ITAH-Van zwart 14 inch t/m 16 inch set a 6 STUKS

Extra bolle wieldoppen ITAH-Van B set a 6 STUKS voor bestelwagens of campers met een dubbele achteras.
- Maat: 14-inch
- Kleur: matzwart
- Wasstraatborstel bestendige lak
- Made in Europe.
- Onderstaande prijs voor deze maat is per set a 6 STUKS incl. verzending in NL

Bolle wieldoppen zijn ontworpen voor o.a. bestelwagens en campers tot ca. 3,5 ton met bolle stalen velgen waarbij het hart van de velg buiten de velgrand steekt.
Indien er een originele middenkap aanwezig is op de velgen van uw bestelwagen of camper dan is het mogelijk dat deze gedemonteerd moet worden voordat de ITAH-Van wieldoppen geplaatst kunnen worden.

Extra bolle wieldoppen voor o.a. bestelwagens, campers en aanhangers met bolle velgen. Geproduceerd van slagvast kunststof en meerdere lagen mat, matzwarte lak.
De 5 "bouten" die u ziet op de foto's van deze wieldoppen zijn voor sier en ook deze ITAH-Van wieldoppen hebben een verstelbare stalen spanring aan de binnenzijde voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
(Monteer wieldoppen nooit zonder spanring op uw stalen velgen! Lees onze instructies bij de wieldoppen).

De onderstaande prijs voor deze 14-inch wieldoppen is per set a 6 wieldoppen inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

De wieldoppen worden geleverd per in een stevige doos en voorzien van een duidelijke handleiding. In deze wieldoppenhandleiding geven wij u ook een paar belangrijke tips! Neem even de tijd om deze te lezen.
Constateert u een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail of WhatsApp.NOTE:Het kan voorkomen dat de originele ventielen te kort zijn na het plaatsen van deze wieldoppen. Dit houdt in dat u de wieldoppen moet verwijderen als u de banden op wilt pompen. Dit kunt u oplossen met de onderstaande ventielverlenger(s)
Artikelnummer:  WG265245
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zwart
Levertijd:  Vóór 14.00 uur besteld is volgende werkdag in huis.
Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de onderstaande bestelknop.
Informatie:  https://media.myshop.com/images/shop2525200.pictures.Betalen-2-400.jpg
Prijs:  € 61,99