Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG250940-Wieldoppen-set-AVALONE-Zilver-14-inch-WieldoppenGigant.jpg

Wieldoppen set AVALONE in zilver met chroom ring van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set AVALONE-S
Maat: 14 inch
Kleur: zilver met chromen ring.

Geproduceerd van slagvast kunststof en 2 laags coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

**De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

LET OP! Deze wieldoppen passen niet op Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop AVALONE-S.
Artikelnummer:  WG250940
Uw bandenmaat:  
Kleur:  Zilver
Product:  Wieldoppen
Materiaal:  Kunststof
Levertijd:  vandaag vóór 15.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Betalen met:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2525200.images.betalen.jpg
Prijs:  € 29,99