Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG251348-Wieldoppen-set-LE-MANS-Zwart-pink-14-inch.jpg

Wieldoppen set LE MANS in zwart-pink met chroom ring van 13 inch t/m 17 inch

Wieldoppen set LE MANS-BP
- Maat: 14 inch
- Kleur: satijn zwart met roze accenten en chromen ring.

Geproduceerd van slagvast kunststof en 2 laags zwarte en pink coating.
Aan de binnenzijde voorzien van een gepatenteerde, in hoogte verstelbare stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 13- of 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop LE MANS.
Artikelnummer:  WG251348
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Met een kleurtje
Levertijd:  vandaag vóór 14.30 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 35,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)