Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG300538-Wieldoppen-set-ONYX-PB-hoogglans-zwart-pink-chroom-ring-13-inch.jpg

Wieldoppen set ONYX-PB hoogglans pink-zwart met chroom ring 13 inch en 14 inch

DEZE UITVOERING IS ALLEEN VERKRIJGBAAR IN 13- en 14 INCH

Wieldoppen set ONYX-PB
- Maat: 13 inch
- Kleur: hoogglans pink met zwarte accenten en chromen ring.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

De wieldoppen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen zwarte en roze coating en op hoogglans gebracht d.m.v. een blanke laklaag.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 13 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.De ONYX PB wieldoppen in hoogglans roze/zwart zijn NIET per stuk leverbaar.
Artikelnummer:  WG300938
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Met een kleurtje
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 31,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)