Productgroep:
Accessoire:
https://www.wieldoppengigant.nl/mwa/image/zoom/WG350130-Wieldoppen-set-GRANIT-S-zilver-13-14-15-16-inch.jpg

Wieldoppen set GRANIT-S zilver van 13 inch t/m 16 inch

Wieldoppen set GRANIT-S
- Maat: 14 inch
- Kleur: zilver.
- Wasstraatbestendig
- Made in Europe.

Op zoek naar een gesloten, kwalitatief goede en goedkope wieldoppen set in 14 inch?
Dan bent u bij de WieldoppenGigant aan het juiste adres.
De GRANIT is een mooie gesloten dop die het grootste deel van de verweerde of verroeste velg afdekt. Gemaakt van een hoge kwaliteit buigbaar, slagvast en recyclebaar kunststof met meerdere lagen zilveren coating.
Voorzien van een stalen ring voor extra stevigheid en grip in de velgrand.

De onderstaande prijs voor deze 14 inch wieldoppen is per set a 4 stuks inclusief verzending in Nederland (voor Belgie hanteren wij een gereduceerd bedrag van € 4,99).

TER INFO! Deze wieldoppen passen niet op sommige Koreaanse auto's met 13- of 14" stalen velgen waar de originele wielmoeren te ver uit het wiel steken. Wij kunnen tegen meerprijs kortere moeren leveren.

De wieldoppen worden geleverd per set a 4 stuks in een stevige doos. Voor verzending worden de wieldoppen gecontroleerd op breuk, zorgvuldig verpakt en aan u verzonden. Constateert u toch een beschadiging na ontvangst dan binnen 12 uur aan ons melden met foto's per mail.LOSSE WIELDOP BESTELLEN?
Bent u een wieldop verloren of heeft u er een kapot gereden (stoeprandschade) dan is dit model ook per stuk verkrijgbaar voor een derde van de setprijs+verzendkosten. U kunt de losse wieldoppen ook per 2 stuks bestellen voor bijvoorbeeld caravan, aanhanger of trailer.
Klik hier voor meer informatie/bestellen van losse wieldop GRANIT in zilver.
Artikelnummer:  WG350140
Uw bandenmaat:  
Accessoire:  Zilver
Levertijd:  vandaag vóór 16.00 uur besteld is volgende werkdag, ook zaterdag, in huis. Verzending naar Belgie kan een dag langer duren.
NOTE:  Heeft u de juiste maat? Klik dan op de bestelknop.
Prijs:  € 24,99
 


Deze website maakt gebruik van cookies (meer informatie)